06-24218767

Kantoor Adres

 

Circusplein 72,

1033 ZH Amsterdam.

Massages & Facials

 

UITSLUITEND OP AFSPRAAK

AAN HUIS of BIJ BEDRIJVEN

 

06-24218767

 

Een gezonde werknemer is een werknemer in balans…….

V for wellness kan daar bij helpen.

Bedrijfsmassage van V for wellness als vast onderdeel van uw Arbo- of gezondheidsbeleid? Dat kan. Bedrijfsmassage  is in te zetten als preventief middel tegen klachten en werkt reducerend bij bestaande klachten. De reguliere stoelmassage en de stoelspecialisatie zal helpen het ziekteverzuim te voorkomen of terug te dringen.

V for wellness kan ook werkplekadvies geven, wat een belangrijke invloed kan hebben op het voorkomen van klachten. Het verbeteren van de werkplek zal leiden tot efficiënter werken en hogere fysieke belastbaarheid.

Stoelmassage (preventief):

Een ontspannende en activerende drukpuntmassage van hoofd, nek, rug, heupen, schouders, armen en handen die over de kleding heen gegeven wordt.

Deze massage is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

 

 

Stoelspecialisatie (klachtenbehandeling):

Tijdens deze stoelmassage worden de spieren die klachten aan nek, schouder of de bovenrug geven gedurende 15 minuten met olie gemasseerd.

Hiervoor hoeft alleen de (boven) rug ontbloot te worden. Deze massagevorm is uitermate geschikt voor werknemers die al klachten hebben en kan toegepast worden bij  zwangere vrouwen.

VOORDELEN VAN BEDRIJFSMASSAGE

 

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

BEDRIJFS TARIEVEN

Het tarief is afhankelijk van het aantal bezoeken, het aantal deelnemers, de duur van de opdracht en de reistijd. In een uur tijd worden 3 mensen gemasseerd.

 

 

Graag kom ik bij u langs voor een persoonlijke kennismaking en een gratis demonstratie. Wilt u meer informatie over stoelmassage op locatie, de tarieven en hoe te profiteren van de fiscale voordelen neem dan vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Fiscale aftrekbaarheid stoelmassage

BEDRIJFSMASSAGE