06-24218767

Kantoor Adres

 

Circusplein 72,

1033 ZH Amsterdam.

Massages & Facials

 

UITSLUITEND OP AFSPRAAK

AAN HUIS of BIJ BEDRIJVEN

 

06-24218767

Facials

Tijdens mijn behandelingen, werk ik met producten van Nouvital Cosmetics.

De producten bevatten natuurlijke werkstoffen en zijn dierproef vrij. Allergieproblemen komen zelden voor, daar Nouvital Cosmetics werkt met allergeenvrije parfums en geen lanoline en tarwekiemolie (glutenallergie) verwerkt. Minerale olie (paraffinum liquidum) is vervangen door een vergelijkbare, eetbare component. Alle dagcrèmes zijn voorzien van een zonnefilter.

Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied. De uitgebreide verzorgingslijn van meer dan vijftig producten maakt behandeling van elk huidtype mogelijk!

De producten zijn bovendien ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd!

Duur 45 minuten

Deze behandeling is gericht op het reinigen van de huid.

 

Na de huidanalyse op een gereinigde huid zal ik aanvangen met de oppervlakte reiniging van de huid. Het product waarmee gewerkt zal worden stem ik af op jouw huidtype. Door middel van een dieptereiniging worden de dode huidcellen verwijderd en de bloedcirculatie verbeterd, met als doel cel vernieuwing en betere opname van producten. Daarna zal de huid met warmte kompressen voorbereidt worden op het verwijderen van onzuiverheden. Een overheerlijke massage op basis van aromatherapie, afgestemd op jouw huidtype van gezicht, decolleté, oren, hoofdhuid, zijn in de behandeling inbegrepen. De behandeling wordt afgesloten met een masker en een verzorgende crème.

 

De behandeling is altijd uit te breiden of te combineren met andere behandelingen

vraag naar de mogelijkheden.

 

Nouvital Standaard

Duur 60 minuten

Deze behandeling is gericht op het reinigen en verzorgen van de huid.

 

Inclusief epileren van de wenkbrauwen.

Na de huidanalyse zal ik aanvangen met de oppervlakte reiniging van de huid. Het product waarmee gewerkt zal worden stem ik af op jouw huidtype. Door middel van een dieptereiniging worden de dode huidcellen verwijderd en de bloedcirculatie verbeterd, met als doel cel vernieuwing en betere opname van producten. Daarna zal de huid met warmte kompressen voorbereidt worden op het verwijderen van onzuiverheden. Nadien is het tijd om je wenkbrauwen te epileren en in model te brengen.

 

Verder zijn een overheerlijke massage op basis van aromatherapie, afgestemd op jouw huidtype van gezicht, decolleté, oren, hoofdhuid in de behandeling inbegrepen. De behandeling wordt afgesloten met een masker en een verzorgende crème.

 

De behandeling is altijd uit te breiden of te combineren met andere behandelingen

vraag naar de mogelijkheden.

Nouvital Uitgebreid

Nouvital de luxe

Duur 90 minuten

Deze behandeling is gericht op jezelf helemaal verwennen.

 

Inclusief epileren van de wenkbrauwen, verven en harsen.

Deze behandeling begin ik met een korte massage van de rug om jou alvast in optimale ontspanning te brengen.

Na de huidanalyse zal ik aanvangen met de oppervlakte reiniging van de huid. Het product waarmee gewerkt zal worden stem ik af op jouw huidtype. Door middel van een dieptereiniging worden de dode huidcellen verwijderd en de bloedcirculatie verbeterd, met als doel cel vernieuwing en betere opname van producten. Daarna zal de huid met warmte kompressen voorbereidt worden op het verwijderen van onzuiverheden. Nadien is het tijd om je wenkbrauwen te epileren en in model te brengen, eventueel het verven van je wenkbrauwen en/of wimpers en het harsen van ongewenste beharing boven de lip of kin.

 

Verder zijn een overheerlijke massage op basis van aromatherapie, afgestemd op jouw huidtype van gezicht, decolleté, oren, hoofdhuid in de behandeling inbegrepen. De behandeling wordt afgesloten met een masker en een verzorgende crème.

 

De behandeling is altijd uit te breiden of te combineren met andere behandelingen

vraag naar de mogelijkheden.

Nouvital wordt uitgebreid besproken in het vakblad 'De Beautysalon'.

 

Bindweefselmassage voor het gezicht is een pittige behandeling en zeker niet altijd pijnloos. Toch is dit één van de populairste behandelingen.

Bindweefsel gezichtsmassage

BINDWEEFSEL

 

Bindweefsel kun je vergelijken met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in het bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings- en afvalstoffen.

 

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit. De huid wordt slapper en dat heeft tot gevolg: rimpels!

 

BINDWEEFSEL MASSAGE

 

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

 

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

 

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

- Verbetering van de huidconditie

- Stimulering van de huiddoorbloeding

- Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen

- Opnameverbetering van werkstoffen

- Bevordering van de celdeling

- Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel

- Verbetering van de huidstructuur en huidteint

- Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

 

 

Afhankelijk van de doelstelling, uw huidconditie en de behandelindicatie wordt de behandelfrequentie vastgesteld. Meestal zijn zes tot twaalf behandelingen nodig.

De bindweefselmassage geeft in kuur vorm het beste effect. Naarmate de kuur  vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Een kuur bestaat uit 1 x per week bindweefselmassage gedurende drie weken, met daarna een rustpauze van drie weken (de massage werkt in deze drie weken nog door). Hierna weer drie weken, 1 x per week behandelen. Indien nodig kan de bindweefselmassage worden uitgebreid naar twaalf behandelingen.

 

Om het effect te onderhouden wordt aanbevolen om vervolgens 1 x per 6 weken terug te komen of door tijdens de regelmatige gezichtsbehandeling de klassieke massage te vervangen door de bindweefselmassage. De gezichtsbehandeling duurt dan 15 minuten langer en hier wordt € 15 extra voor gerekend.

 

 

 

Contra-indicaties

(Indicaties waarbij geen bindweefselmassage mag worden uitgevoerd)

- koorts

- hartklachten

- bloeddruk problemen

- algehele malaise

- hemofilie

- kwaadaardige tumoren

- defecte huid

- chronisch eczeem

- na de 7e maand zwangerschap

- specifieke medicatie, zoals:

 - middelen met Corticosteroïden

 - bloedverdunnende middelen

Cosmetische indicaties

(Indicaties die baat hebben bij bindweefselmassage)

- degeneratie van de huid (teruggang in conditie en functie van weefsels)

- atrofische huid (verschrompeling van de huid door   celvermindering)

- sebostase huid (droge huid / geringe talgproductie)

- seborrhoe huid (vette huid / overproductie van talg)

- voorbehandeling van cosmetisch-chirurgische ingrepen

- congestieve huid (rode gestuwde huid)

- huidveroudering

- rimpels en plooien

- verslapte huid

- rokershuid

- slecht doorbloede huid

- acne (zonder actieve ontsteking)

- couperose

- rosacea (zonder actieve ontsteking)

- preventief voor alle huidtype