06-24218767

Kantoor Adres

 

Circusplein 72,

1033 ZH Amsterdam.

Massages & Facials

 

UITSLUITEND OP AFSPRAAK

AAN HUIS of BIJ BEDRIJVEN

 

06-24218767

MASSAGE LIGHT

Deze massage staat garant voor helemaal tot rust komen en ontsnappen aan het moeten van het dagelijks leven. Dit zal zorgen voor een verbeterde doorbloeding en stimuleert de circulatie van het lymfesysteem.

 

Dit brengt de energietoevoer in het lichaam in evenwicht wat het zelfhelende vermogen van het lichaam bevordert. De spieren zullen ontspannen waardoor je minder spanning zult ervaren. Hierdoor zul je je beter voelen wat preventief kan werken om klachten te voorkomen.

 

Ik maak gebruik van diverse grepen die een rustgevend effect hebben op lichaam en geest. Ik werk met mijn intuïtie om zo aan te voelen wat iemand op dat moment nodig heeft. In combinatie met een natuurlijke massageolie, die naar wens kan worden gemengd met etherische olie, en rustgevende muziek staat dit voor totaal ontspannen.

 

Duur massage Basic:     60 minuten

Duur massage Deluxe: 90 minuten inclusief hoofd- en voetmassage

Deze weldadige ontspanningsmassage wordt uitgevoerd met verwarmde basalt stenen. De stenen worden opgewarmd in een heater met water met een ideale tempratuur van 45-50 graden. Het lichaam wordt met massageolie ingesmeerd zodat de stenen goed glijden tijdens het masseren. De warmte dringt door in de spieren zodat deze soepel worden en spanningen verlicht.

 

Door de combinatie van warmte en beweging kom je dieper in de spieren waardoor je ontgift, afvalstoffen af voert en de orgaanfuncties stimuleert. Dit brengt het lichaam en de geest weer in balans. De stenen hebben een energetische waarde en bestaan uit basalt, en zijn zeer rijk aan ijzer en magnesium. Hierdoor kunnen ze warmte goed opslaan, vasthouden en geleidelijk weer afgeven.

 

Hotstonemassage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van:

 

Spierpijnen en/of zenuwpijnen (fibromyalgie) 

• Gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose

• Stress gerelateerde klachten

• Rug- en nekklachten

• Slechte doorbloeding/kouwelijkheid

• Maar zeker ook voor mensen die gewoon hun lichaam willen vertroetelen en relaxen.

 

Heb je echter een hoge bloeddruk, hartproblemen, spataderen of ben je zwanger dan zijn bovengenoemde klachten een contra-indicatie om deze massage te kunnen ondergaan.

 

Duur massage: 60 minuten

Hotstone massage

Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschap kun je last krijgen van de zogenaamde zwangerschapsverschijnselen:

 

vermoeidheid, last van je rug, nek of bekken, minder goed slapen, spataderen, vasthouden van vocht etc.

 

Dit kan allemaal voor stress in je lichaam zorgen, wat natuurlijk weer niet goed is voor je baby. Een zwangerschapsmassage kan helpen om deze klachten te verminderen en je rustiger te voelen waardoor je je makkelijk kan ontspannen, ook tijdens de bevalling.

 

WAAROM een  ZWANGERSCHAPSMASSAGE en geen

GEWONE MASSAGE?

Zit daar verschil tussen? Ja, en dit moet je niet onderschatten. Er zijn namelijk verschillende punten waar een masseur rekening mee moet houden als hij een zwangere vrouw masseert. Een masseur gespecialiseerd in zwangerschapsmassage doet dit wel, een gewone masseur niet. Waar moet je op letten bij massages?

 

Drukpunten. Een aantal drukpunten staan in verbinding met de baarmoeder en het is belangrijk deze niet te activeren tijdens de massage. Een stoelmassage is om die reden af te raden.

Warmtemassages. Massages die warmte gebruiken zijn af te raden: hotstone massages, kruidenstempel massages en massages op warmtekussens zijn niet geschikt voor zwangere vrouwen.

Kruiden. Aromatherapie kan, maar je moet goed opletten voor welke kwaaltjes je dit wilt gebruiken. Sommige kruiden (rozemarijn, salie) kunnen namelijk een verkrampende werking hebben en andere hebben een kleine kans om zwangerschapsvergiftiging te veroorzaken.  Het beste is dus gewoon kruidenmassages even over te slaan.

 

Je mag een zwangerschapsmassage ontvangen na 12 weken zwangerschap. In principe kun je doorgaan met massages tot je moet bevallen.

 

Duur massage: 60 of 90 minuten

Stress Away Basic & Deluxe