06-24218767

Kantoor Adres

 

Circusplein 72,

1033 ZH Amsterdam.

Massages & Facials

 

UITSLUITEND OP AFSPRAAK

AAN HUIS of BIJ BEDRIJVEN

 

06-24218767

Stoelmassages

Als je weinig tijd hebt en toch even wilt ontspannen is de stoelmassage de ideale massage. Deze massage geeft je de gelegenheid om meer energie op te doen en is makkelijk toepasbaar.

 

De massage gaat over de kleding heen en vindt plaats op een ergonomische stoel en duurt 15 tot 20 minuten . De stoelmassage is een korte ontspannende en activerende massage gebaseerd op Japanse drukpuntmassage. Deze massagetechniek is vooral ontwikkeld ter preventie van veel voorkomende klachten die ontstaan in werksituaties, de huidige tijd en ook de klachten die ontstaan door het thuisgebruik van de computer..

 

We werken lang in dezelfde houding, ervaren veel stress, en maken veel repeterende bewegingen wat kan resulteren in vermoeidheid, pijnlijke spieren, nek/schouderklachten en vaak ook hoofdpijn. Het gebied waar de aandacht naar uit gaat zijn je boven(rug), schouders, nek, armen en handen. Hierbij worden de spieren losgemaakt en er wordt druk uitgeoefend op delen van het lichaam die de interne energiehuishouding beïnvloeden. Door het behandelen van deze drukpunten kan de geblokkeerde energie weer vrij stromen en door het stimuleren van de doorbloeding kunnen afvalstoffen beter worden afgevoerd.

 

Deze massage is NIET geschikt voor dames die zwanger zijn (of willen worden), een alternatief is de specialisatie stoelmassage.

Dit is een stoelmassage waarbij met olie wordt gewerkt en hiervoor hoeft alleen de (boven) rug ontbloot te worden.

Het is een korte, zeer effectieve behandeling bij klachten aan nek, schouder en boven (rug). De stress-spieren die zich vooral in deze regio bevinden, hebben het zwaar te verduren en verkeren meestal in slechte conditie door een verminderde doorbloeding.

 

Dit kan klachten veroorzaken zoals; vermoeidheid, hoofdpijn, RSI, verkrampte spieren, problemen aan gewrichten of bijv. slapeloosheid. Na kort intakegesprek (anamnese) wordt er gedurende 15 minuten kort en intensief op de spieren ingewerkt en wordt er gebruik gemaakt van diverse massagetechnieken.

 

Door regelmatig deze massage te ondergaan kunnen je klachten minimaliseren of zelfs helemaal laten overgaan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: 1x per week.

 

Deze massage is ook geschikt voor zwangere vrouwen.

Specialisatie stoelmassage

Stoelmassage